ARQUITECTURA INTERIOR

CASA A BEGUR

CASA A PEDRALBES

RP HOUSE

MAS MATEU

CASA A L’EMPORDÀ

Què és l’arquitectura interior?

L’arquitectura interior és una disciplina que es basa en la combinació d’elements de disseny d’interiors i la reestructuració d’espais ja existents, per la qual cosa es té en compte la diversitat d’usos que es poden donar a les edificacions.

L’arquitectura d’interiors i l’interiorisme solen anar de la mà, ambdues disciplines s’ocupen de la creació i l’optimització d’espais interiors per oferir comoditat, funcionalitat i estètica de manera harmònica. Si cerques crear espais interiors a mida, Ferruz Studio és la teva opció de confiança! Fes-li una ullada al nostre estudi d’interiorisme i arquitectura d’interior a Barcelona i no et perdis cap detall.

home staging en barcelona
interiorismo en restaurantes

Com treballem a Ferruz l’arquitectura interior?

A Ferruz Studio treballem per crear espais atractius, funcionals i segurs, alhora de satisfer les necessitats específiques de tots els nostres clients. Per això comptem amb arquitectes dotats de creativitat i professionalitat que els encanta acceptar nous reptes i aconseguir que cada resultat sigui magistral.

Mitjançant la ubicació del mobiliari, la paleta de colors, els objectes decoratius, i l’estil decoratiu, els nostres arquitectes d’interior són capaços de crear una varietat d’àrees, ja sigui al sector hoteler, en restauració, en oficines o en projectes de retail.

Quines són les funcions dels nostres arquitectes?

Els nostres arquitectes són els encarregats de crear tota la màgia de casa teva. Si vols saber quines són les principals funcions dels arquitectes de Ferruz, a continuació t’esmentem algunes de les responsabilitats que porten al seu dia a dia:

 

  • Licitació de nous projectes
  • Redacció de plànols de disseny
  • Organització i reestructuració d’espais
  • Selecció de material mobiliari
  • Encàrrecs de material seleccionat
  • Estimació de costos totals
  • Construcció i remodelació del projecte
  • Comunicació i coordinació amb electricistes, pintors i professionals implicats
Home staging en barcelona
especialistas en interiorismo y diseño de interiores

Personalitza la teva llar amb Ferruz!

A Ferruz Studio us oferim la possibilitat de personalitzar al detall el disseny del vostre habitatge, des de la creació d’espais com la distribució i acabats dels mobles. El nostre equip de professionals està disposat a posar fil a l’agulla i s’adaptaran perfectament a les característiques del teu habitatge, tenint en compte en primer lloc els teus gustos i preferències, sense importar quin tipus d’habitatge sigui.

La nostra missió i visió d’empresa és ben clara: volem fer de casa teva una llar, i per això ens agrada acompanyar-te, guiar-te i assessorar-te en aquest projecte tan important per a tu des de principi a fi. Explica’ns totes les teves idees i propostes i deixa’ns la resta!

A més, a Ferruz Studio també ens especialitzem en el home staging, ja que sabem que avui dia, el mercat immobiliari ofereix una infinitat d’oportunitats per llogar o comprar un habitatge ja construït. El nostre equip coneix les millors tècniques per treure el major partit a un immoble que està de lloguer mitjançant un procés de millora d’imatge, amb la intenció de conquerir el potencial comprador o arrendatari del teu habitatge.

STORE STUDIO BCN

Aparcament a la plaça


Wagner 6. (Parking Indigo)

Subscriu-te per estar informat





    Copyright © 2020. Diseñado por Ferruz.
    Aviso Legal

    Store studio BCN

    Aparcament a la plaça


    Wagner 6. (Parking Indigo)

    Subscriu-te per estar informat





      Copyright © 2020. dissenyador per Ferruz.
      Política de privacitat

      Store studio BCN

      Aparcament a la plaça


      Wagner 6. (Parking Indigo)

      Subscriu-te per estar informat





        Copyright © 2023. dissenyador per Ferruz.
        Política de privacitat